

Enhancing Breast Cancer Prevention, Treatment & Wellness

Proudly presented by NewYork-Presbyterian Hospital/ Columbia University Medical Center

2015 Community Breast Cancer Awareness Symposium Saturday, February 28, 2015 * Club 101, NYC * 8:30am-2:30pm

DRAFT PROGRAM AGENDA:

8:30am - 9:00am 30 min.	Registration, Continental Breakfast and Vendor Exhibits
9:00am - 9:10am 10 min.	Welcome & opening remarks: Preya Ananthakrishnan, MD
9:10am - 9:40am 30 min.	Spirituality after breast cancer diagnosis: Yonette Fleming
9:40am - 10:10am 30 min.	Genetics 2015: Wendy Chung, MD
10:10am - 10:30am 20 min.	Ablative technology and new surgical technique: Margaret Chen, MD
10:30am - 11:00am 30 min.	Strategies for optimizing wellness with Qi Gong demonstration: Robert J. Woodbine, ND, M.Ac.O.M.
11:00am - 11:20am 20 min.	Intraoperative radiation: Eileen Connolly, MD
11:20am - 11:40am 20 min.	Survivor Testimonial: Tiffany Jones
11:40am - 12:30pm 50 min	Health Fair, Lunch, Vendor Exhibits
12:30pm -1:00pm 30 min.	Breakout Sessions I Option 1 Laugh therapy- comedy: Jenny Saldaña Option 2 Zumba and yoga: Cynthia Rivera
1:00pm -1:30pm 30 min.	Breakout Sessions II Option 1 Healthy cooking: Natasha Forde-Bernardez & Eileen Fuentes Option 2 Environmental toxins: Jeanette Harley, NP
1:30pm - 2:00pm 40 min.	Panel Q&A Session
1:45pm - 2:00pm 15 min.	Closing Remarks (Including Sponsor Recognition & Evaluation)
2:00pm -2:20pm 20 min.	Raffle Items/ Gift Bag Distribution
2:30pm	Program Adjourn